Νέα θεωρία σχετικά για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες της ΑιγύπτουΈνας Ουαλός μηχανικός παρουσίασε μια νέα θεωρία σχετικά με το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου, και η υπόθεση του αυτή  έρχεται σε πλήρη αντίθεση ό, τι γενικά ισχυρίζεται η αρχαιολογία , για το τι είναι αληθινό.Σύμφωνα με τις συμβατικές πεποιθήσεις, οι πυραμίδες χτίστηκαν από τους δεκάδες χιλιάδες των εργαζομένων να  ανασύρουν  ογκόλιθους μέχρι κάποιες ράμπες και μέσω αυτών τους τοποθετούσαν στην θέση τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον 54 χρονο  μηχανικό Peter James, αυτό θα ήταν αδύνατο. "Υπό τις τρέχουσες θεωρίες, για να θέσει ένα πλήθος ανθρώπων τα δύο εκατομμύρια ογκόλιθους που απαιτούνται, οι Αιγύπτιοι θα έπρεπε να έχουν τοποθετήσει  ένα μεγάλο μπλοκ ,κομμάτι κατασκευής δηλαδή  , μία φορά κάθε τρία λεπτά στις μεγάλες ράμπες," δήλωσε ο Peter James, ο οποίος έχει μελετήσει την κατασκευή των πυραμίδων για περισσότερο από είκοσι χρόνια.

 Ισχυρίζεται επίσης ότι οι ράμπες θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον το ένα τέταρτο του μιλίου μήκος     για να πάρει τη σωστή γωνία κάθε τεμάχιο πέτρας  που πρέπει να ανυψωθεί  σε τέτοια μεγάλα ύψη.Ο Πολιτικός μηχανικός Ρ . James και η ομάδα του στο Διεθνές CINtec στο  Νιούπορτ στην  Νότια Ουαλία, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο , αυτή η ομάδα , για την αποκατάσταση αρχαιολογικών χώρων, ισχυρίζονται ότι το 90% των πυραμίδων είναι μπάζα και ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν από μέσα προς τα έξω... Και όχι ο άλλος τρόπος ,που όπως πιστεύεται σήμερα. χτίστηκαν

Ο  James γνωρίζει ότι η υπόθεση αυτή έχει ήδη προσελκύσει έντονη αντίδραση από τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ο James απαντά στους επικριτές του, θέτοντας το ερώτημα: «αν θέλετε να μάθετε ένα σπίτι πως χτίζεται θα σας πει ένας Πολιτικός Μηχανικός  ή ένας Αρχαιολόγος ; Εσείς ποίον θα χρησιμοποιήσετε για να χτίσει το σπίτι σας ;....Οι αρχαιολόγοι δεν είχαν ποτέ την εμπειρία της μηχανικής. " αναφέρει ο  Ρ James και η ομάδα του που έχουν βοηθήσει στην ενίσχυση στους ταφικούς θαλάμους στο 4.600-ετών Ζιγκουράτ Πυραμίδας αλλά και  της Κόκκινης Πυραμίδας Μέσα στη Ζιγκουράτ  πυραμίδα στην Αίγυπτο, ανακάλυψαν ότι μια τεράστια ποσότητα από μικρές πέτρες κρατιόταν πάνω και μόνο από τον κορμό ενός φοίνικα χιλιάδων ετών.Οι μηχανικοί πιστεύουν ότι οι πυραμίδες σχηματίζονται από μπάζα που συσσωρεύονται στο εσωτερικό και μετά αποδίδουν το περίβλημα με  μεγάλα τμήματα στο εξωτερικό τοποθετώντας τους ογκόλιθους .

Και ενώ η θεωρία του Ρ James μπορεί να είναι ή να μην  είναι σωστή, θα του δώσει όμως κάποιος  πλήρη πίστωση για την τόλμη να αμφισβητήσει την επί μακρού παγιοποιημένη θεωρεία  και αυτό του δίνει προοπτικές , αλλά και  είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν ο Μηχανικός και η ομάδα του  το μπαράζ της αντιπολίτευσης που αναπόφευκτα έρχεται με την... Για αυτούς προκλητική θεωρεία ,στις επικρατούσες πεποιθήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια