Μία άλλη εκδοχή αποκρυπτογράφησης του Δίσκου της Φαιστού.

΄
Νικόλαος Κατσούλης.

Κατάγομαι από την Αλεξ/πολη και είμαι Συνθέτης. Από την αγάπη μου για την πατρίδα, τον πολιτισμό της και την αρχαία ιστορία της τόλμησα να δώσω μία άλλη εκδοχή αποκρυπτογράφησης του Δίσκου της Φαιστού. Ήξερα ότι πολλοί έχουν αποκρυπτογραφήση τον Δίσκο είτε ως κείμενο, είτε ως παιχνίδι, δεν υπήρχε εκδοχή μουσικού κειμένου. Μελετώντας την αρχαία Ελληνική Μουσική με τους πίνακες των συμβόλων των μουσικών φθόγγων του αρχαίου θεωρητικού μουσικού Αλυπίου (4ος μ.χ.), ολοκλήρωσα την αποκρυπτογράφηση των συμβόλων του Δίσκου με αρχαία ελληνική και σύγχρονη μουσική.

Ο Δίσκος της Φαιστού: Τα σύμβολα που απεικονίζονται επάνω στον Δίσκο έχουν αποκρυπτογραφηθεί σε μουσική σημειογραφία της δικής μου έμπνευσης για άρπα/λύρα, φωνή και κρουστό. Στη ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθετήθηκε από τον BRBDENIS, μία νεαρή γυναίκα των παλαιών χρόνων, που ερμηνεύτηκε από την Αναστασία Ουζουνίδου, βρίσκει το δίσκο της Φαιστού κοντά στη θάλασσα και με τις μαγικές δυνάμεις της εξαφανίζεται σε μία άλλη διάσταση.

Faistos' Disc: The symbols that are illustrated on the Disc are deciphered in musical notation of my own inspiration for Harp/Lyra, Voice & Percussion. At the mini-film directed by BRBDENIS, a young woman from the ancient times, played by Anastasia Ouzounidou, finds Faistos' Disc by the sea and with its magical powers dissapears into another dimension.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια