ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ

Διαβάστε εδώ μια σύντομη αναδρομή στο ξεκίνημα  του "Ελλήνων Δίκτυο" με εικόνες.

Η ιδέα για την κατασκευή αυτού του ιστού  υπήρχε αρκετό καιρό πριν την ανάρτησή του.

Ο ιστός αναρτήθηκε αρχικά στις 8-3-2009 και συνέχιζε με δοκιμές για βελτιώσεις και συνεχή εμπλουτισμό με υλικό και συνδέσμους που έχουν σχέση με τον Ελληνισμό ως ιδέα και ως πραγματικότητα. Τα θέματα του ιστού αφορούν κυρίως την Ελληνική ιστορία και τον Πολιτισμό με την γενικότερη έννοιά του, αλλά περιλαμβάνονται συχνά και στοιχεία επίκαιρα της παγκόσμιας πραγματικότητας.

Με λίγα λόγια, ο ιστός θα είναι Ελληνοκεντρικός, με οικουμενικά στοιχεία.

Εκτός των γραπτών κειμένων θα αναρτώνται και υλικά πολυμέσων, όπως βίντεο, παρουσιάσεις φωτογραφιών και μουσικών κομματιών. Φυσικά πάντα με την άδεια των δημιουργών και των κατεχόντων τα πνευματικά δικαιώματα, στα ονόματα των οποίων θα γίνεται αναφορά.

Δεχόμαστε ευχαρίστως υλικό και θέματα στα πλαίσια του πνεύματος του ιστού, με αναφορά του ονόματος του γράφοντος.

Συμπλήρωση που έγινε στις: 16/8/2019

Από τις 9/8/2019, μετά από πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας με ενοικιαζόμενους σέρβερς, δυστυχώς λόγω οικονομικής αδυναμίας για συνέχιση ενοικίασης τους, το αρχικό Ελλήνων Δίκτυο θα εξαφανιστεί με την όλη τεράστια ύλη του για πολλά Ελληνικά θέματα ιστορίας, πολιτισμού και τέχνης.

Θα συνεχίσει να υπάρχει αυτό το ιστολόγιο, όχι μόνο σαν ανάμνηση, αλλά θα συνεχίσει να αναρτά παρόμοια θέματα με το αρχικό Ελλήνων Δίκτυο

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας, ελπίζουμε να σας έχουμε συχνούς επισκέπτες για την ανάγνωση των Ελληνικών θεμάτων.

Τέλος μια διευκρίνηση, ετούτο το ιστολόγιο φτιάχτηκε και υπήρχε από τον 6ο μήνα του 2009, λίγους μήνες μετά την ανάρτηση του αρχικού στους ενοικιαζόμενους σέρβερς, για να εξυπηρετεί κατά κάποιον τρόπο το αρχικό και μητρικό Ελλήνων Δίκτυο, παραπέμποντας στα θέματα του.